Prev Next

Zaal huren Deurne

Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer
Bekijk meer

Café Zaal Catering en Party service Van de Putten, zorgt voor uw zaal in Deurne.

Vd Putten catering biedt u een sfeervolle zaal voor grote en kleine gemeenschappen. Wilt u een zaal huren in de regio van Deurne? Geen probleem, vd putten zaalhuur in Deurne zorgt geheel naar uw wens voor sfeervolle feesten. Afhankelijk van het aantal personen kiest u eerst een zaal. De grote zaal is geschikt tot 360 personen, bij kleinere feesten en partijen kunt u terecht in onze middelgrote zaal van 125 personen of onze kleine zaal tot 60 personen. Elke zaal is uitgerust met muziekinstallaties. Weet u zelf een band? Dat is geen probleem wanneer u een zaal huurt bij vd Putten in Deurne is bijna alles mogelijk. Feestjes met buffet, warm of koud wij verzorgen het compleet. Ook hier zijn verschillende opties mogelijk. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een diner, brunch, luxe buffet of luxe lekkernijen.
Trouwen in Deurne, u wilt gaan trouwen en bent op zoek naar een zaaltje? Wij zorgen al jaren voor de leukste trouwfeesten en regelen wanneer u dit wilt zelfs uw trouwauto, bruisboeket of fotograaf. Een dag om nooit meer te vergeten.
Ook aan de rokers is gedacht, naast de zaalhuur in Deurne beschikt vd Putten catering ook over een tuin. Deze prachtig onderhouden tuin is ook ideaal voor een barbecue, dus ook in de hete zomers kunnen uw feesten gewoon doorgaan. Wilt u een zaal huren in Deurne? Neem dan snel contact op.

Vragen of interesse? Neem nu contact op